Herfstvakantie

Herfstvakantie. Dat betekent dat het werk gewoon doorgaat, terwijl de kinderen thuis rondhangen en ik de onrustige drang heb om van deze week toch nog iets speciaals te maken.

Dat betekent als een flipperkast schakelen tussen terugtrekken in mijn home office waar de dagen kouder en donkerder worden, en eropuit met familie en gezin om binnen de gestelde grenzen toch avonturen te beleven.

Dat betekent golfen, wandelen en geocachen door de vrije natuur in herfstpracht, waar je werkelijk struikelt over de fotogenieke paddenstoelen.

Dat betekent zomaar een tijdslot reserveren bij drie uitjes die al lang op mijn verlanglijstje staan. De tentoonstelling ‘This Is America | Art USA Today’ in ons eigen Eemhuis dendert nog na in mijn geheugen. De Botanische Tuinen Utrecht waren een onverwacht cadeautje, zelfs in de regen, zelfs in het najaar, zelfs nu de kassen gesloten waren. Wat wil ik graag terug!!! Maar straks eerst nog op bezoek bij ridder Lenny Vries op zijn kasteelboot Vlotburg.

Herfstvakantie betekent ook een nieuwe weekbreak. Welke ervaring zal ik deze week als uitgangspunt nemen? Mijn Instagram #Taalweetje? Het CBR? De twee indrukwekkende verkoop-vrouwen (bij de ŠKODA-dealer resp. de herenmodezaak)? De gekke auto’s die ik tegenkwam? Of iets over de Museumkaart? Het webinar misschien? Of toch weer een nieuw avontuur in de gezondheidszorg?

Weet je wat: ik doe gewoon even niets deze week. Een weekbreak-break. Het enige wat ik me nu nog ga afvragen is:
“Wie. Is. De mol?”

Herfstvakantie
Schuiven naar boven