Hiep hiep hoeraaaa: 17!

Tussen alle kerstpost zat een luxe verjaardagskaart: gefeliciteerd met 17 jaar Meertekst! 17 is een mijmergetal waarvan mijn hart openbreekt. Met 17 deed ik eindexamen, raakte het eindelijk aan met de liefde van mijn leven, lag de wereld aan mijn voeten. Luisterde ik naar Janis Ian: @17 (hoewel ze dat toen anders schreven). Ik heb het net opgezocht op Spotify en het klinkt nog mooier dan het toen al was: “I learned the truth at seventeen, that love was meant for beauty queens … We all play the game, and when we dare to cheat ourselves at solitaire …”. Zo melancholisch. Ik ben weer even terug @17. En dat allemaal door een verjaardagskaart. Van wie eigenlijk? Van een geldverstrekker! Met een keiharde klap ben ik weer terug in 2019. Dat feestje vier ik straks zelf wel, met slingers en een nieuwe website. Nu eerst nog even als hersengymnastiek mijn dagelijkse spelletje Solitaire spelen. Maar cheaten is er niet meer bij, zo op de iPad.

Hiep hiep hoeraaaa: 17!
Schuiven naar boven