Mijn vader

👑 weekbreak 👑

Vandaag zou hij 80 jaar zijn geworden.

Mijn geweldige vader van wie ik mijn liefde voor auto’s heb geërfd. Die blij werd van brandweerwagens en vrachtwagens. Die het fantastisch vond als ik vertelde dat ik onderweg de nieuwe Scania van Van Straaten had gezien. Of de nieuwe belettering van Ben Becker. Hij voorzag mijn toekomst in de techniek, hoewel hij dacht dat dat op een meetwagen in het open veld zou zijn. Maar het is dus Meertekst geworden, met een knipoog naar onze naam: Meershoek. Vanmiddag zullen we een borrel op hem drinken en proosten op alle stimulerende herinneringen!

Die borrel vanmiddag gaat dan helaas wel ten koste van het webinar van mijn cursus ‘Social Media Succes Systeem’ van Hands on Social Media. In deze cursus leer ik om online beter zichtbaar te zijn, zodat ik beter vindbaar ben voor potentiele klanten. Het is heel confronterend en moeizaam om jezelf te moeten definiëren, positioneren, profileren en uiteindelijk te promoten. Ik wil gewoon lekker werken! Maar ja, voor werk heb je klanten nodig, dus ik heb 2020 uitgeroepen tot mijn jaar van reflectie en zichtbaarheid.

En het eerste succes is daar! Weet je nog dat ik twee weekbreaken geleden zat te smilen na een gesprek met Nord-lock? Het is gelukt! De proefvertaling is uitstekend bevonden en na een spannend telefoongesprek gister hebben we onze voorgenomen samenwerking uitgesproken (heel belangrijk, lees maar! https://meertekst.nl/koudwatervrees-zo-rol-je-door-dat-eer…/ ).

Helaas is er ook tegenwind te melden: totaal onverwacht kreeg ik namens een van mijn klanten via e-mail ineens een ‘Raamovereenkomst’ toegestuurd. Ik zou het eerder een wurgcontract willen noemen en het heeft me al heel wat slapeloze uren gekost. 43 kantjes vol juridische taal is niet iets waar ik warm voor loop en ik weet nog niet wat ik ermee aan moet.

Waar ik wel warm voor loop: wintersport! Skiën in de hoge zonovergoten bergen vol schone en ijle lucht. Ik kijk zo uit naar onze vakantie. Binnenkort is het zover: voor het eerst weer zonder kinderen, dus buiten het seizoen. 

Naar Noord-Italië, dat dan weer wel …

Ohja: ik vind het dus superleuk als ik je straks ergens tegenkom op mijn social media. Stalk me! 🤗

👤 https://www.facebook.com/Meertekst/
🖇️ https://www.linkedin.com/in/arianemeershoek/
📸 https://www.instagram.com/aar_dig/
🐦 https://twitter.com/ArianeMeershoek
🕸️ https://meertekst.nl

Mijn vader en ik. Hoe Meershoek Meertekst werd.
Mijn vader
Schuiven naar boven